Автор Тема: Стъкла за Москвич  (Прочетена 496 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pancho77

• Hero Member
  • Публикации: 2914
Стъкла за Москвич
« -: февруари 27, 2022, 11:43:01 am »
Понеже раздела е битак, и форума е за това да се информираме кой с какво може, а и страда от липса на активност ( форума), а аз имам на склад предно и задно стъкло за Москвич 408/412, чувствам че е да добре да се разделя с тях по подобаващ начин.
Малко са хората които пишат и четат, но ако имате познат който реставрира или поддържа такава кола и иска два джама да ми се обади.
089четири266080
Цената ще я мислим, ама  бъдете готови за приятни изненади. Само транспорта ще е лек проблем! Лек не тежък!
Произход: имах Москвич който продадох на части,  ( миналия век) освен стъклата останаха и някакви кори от купето - ваши са.
Моля звънете, че да си идат на място, иначе съдбата им ще е като на всичко залежало. Накрая ще ги счупя от местене!
« Последна редакция: февруари 27, 2022, 11:44:32 am от Pancho77 »

Неактивен ivchotr

• Hero Member
  • Публикации: 8349
  • E няма такъв кеф!
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
Re: Стъкла за Москвич
« Отговор #1 -: февруари 27, 2022, 05:01:30 pm »
A бе ти им пусни една обява и в други сайтове, че тук може и да си залежат още :D
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

Неактивен Pancho77

• Hero Member
  • Публикации: 2914
Re: Стъкла за Москвич
« Отговор #2 -: февруари 27, 2022, 08:57:53 pm »
Може, не че пренебрегвам обявите, ама принципно обявите са за "продавам". Аз искам да ги предостъпя на някой който ще ги сложи на Москвича. И за такъв са безплатно! Ще плаща някой с неясна идея за ползването им и то малко т.е. толкова, че да не ги захвърли на някъде! Всъщност, който се обади, че ги иска - негови са!
А и да пораздвижим малко писачи и четачи - колеги форумисти!
Като не пишем за мотори, поне за алъш-вериш да пишем