Аз като ценител на БИРА и то КАЧЕСТВЕНА - ПРИНЦИПНО ПИЯ САМО БЕЛГИЙСКА БИРА и най вече: TONGERLO , LEFE , TRAPIST......... но Няма как да не призная че Педалите от ТУБОРГ осъзнаха , че неможе да съсипваш нещо добро и върнаха производството на Малкото ШУМЕНСКО във ШУМЕНСКИЯ Пивовар + Новото ШУМЕНСКО 100% Малц - а това вече е защото осъзнаха , че БИРА СЕ ПРАВИ ОТ ЕЧЕМИК а не ОТ ЦАРЕВИЦА както го правят тия от КАМЕНИЦА и осраха ВСИЧКИ Хубави БИРИ в България
Та единственото което мислиш че е хубаво в тоя Пивовар - той е на 8-9 км от мен = АСТИКА (единственият завод на КАМЕНИЦА вече) е БУРГАСКО за момента , защото те пък разбраха , че всичките им бири са компрометирани заради Царевичният Грис

Та ако си ценител на Хубавата бира в България има няколко хубави Бири като - Шуменско Малко(Дупенце - по ново му Бомбичка или както го намислиха) Шуменско 100% Малц , Хайнекен и новото производство на италианската МОРЕТИ ......също така приемливи на вкус са КАМЕНИЦОПРОИЗВОДНИТЕ - Бургаско и Малката бутилка - СТЕЛА Артоа всичко друго което излиза от АСТИКА е пълен боклук - все пак не забравяй , че бира се прави със Изворна или Каптажна Планинска вода а не със Сондажна Вода от Узунджовското поле

Относно щеките - поинтересувай се защото си в огромна заблуда - без значение наклон или не = щеката само се пъха
Относно сезона - всички знаят къде съм , хладилника винаги ми е зареден само със КАЧЕСТВЕНА БИРА поне три различни Марки и изстудена до идеална температура!
Ако ти трабвя жокер за локация -
https://g.page/RBTCustom?share