Има разни , дори не са и много скъпи , но повечето са до 150кг май -то това за повдигане на предницата е достатъчно 
Точно това гледам - нещо до 700-800 вата, защото все пак инверторът ми е само 1500 вата (пиково 3000) и искам да остава мощност и за другите консуматори. Харесах си този:
https://praktiker.bg/bg/Telferi/TELFER-DENZEL-TF-250/p/497216. Той е 125 килограма, но с полиспаст става 250, което е напълно достатъчно.
Щях да го купя още вчера, но ми дойде друга идея: Дали да не купя една автомобилна лебедка? Те са по-бавни, но по-мощни (над тон). Наскоро купих един DIY преходник за лидълски акумулатори и успях да набутам в него 80-амперов DC/DC понижаващ конвертор. Успях да натикам и вентилатор. Така една мога да модна една евтина китайска лебедка за стотина евро да стане акумулаторна и с дистанционно.
Идеята е да не прекарвам ток до лебедката, ами просто да закачам лидълска 4 или 8 амперова батерия на преходника и от там към лебедката. В гаража винаги има поне 10 батерии.
Хрумна ми да направя този дивайс, тъй като бях купил за гаража един комплект - електрически крик вградена помпа и гайковерт. Довечера ще го снимам. Много хубава джаджа, но е на 12 волта от запалка. За кола е практично криво-ляво, но за гаража къде да пускам дебели кабели за ниско напрежение?! Имам няколко изхода, но за работа в двора трябва да пусна 10 метра, които после да мисля къде да навивам и така нататък. С батерия става супер-мобилно. В гаража има поне 5 крика, включително крокодил, ама с електрическия е къде-къде по-удобно. И си е гъзария...

Даже за колата (кемпера) си направих един такъв преходник (главно за втория комплект крик/помпа/гайковерт, който купих за кемпера), защото имам мноооого преносими джиджавки на 12 волта - духалка за барбекю, охладител за чаши, фенери, вентилатори...... Така имам супер-мобилност извън кемпера и не се налага да разпъвам кабели за 12-волтови консуматори. Вътре навсякъде има прекарана инсталация 12/24/220 и поне 20 изхода на различни места, но навън съм се ограничил само с един контакт 220.