Aми - то май-само аз си пиша за проектчета (лични защото клиентските трябва да спазвам конфиденциалност а и време няма.........)
Та да си дойда на въпроса - както всеки мъж , така и аз явно лека полека започна да ме влече хрома

и защото с годините и опита отсяхме малко това онова и стигнах до извода , че моят чопър ще е или БМВ или ХАРЛЕЙ....... и ми се случи - Или Или

дойде един красив момент преди два месеца в който се случи че от поредната доставка от Канада пристигна и едно Харлейче............ама това Харлейче едно такова мааалечко , а със огромен двигател и в един момент имах вече два мотоциклета които харесвам:
BMW R1200C Bond 1998

и другото животинче
HARLEY-DAVIDSON FXDBI 2008 Street Bob 96Ci

................. ииииии - незнам дали ви се е случвало , ама все едно ми се наложи да избирам едното от двете си деца

как да избереш кое е по добре да остане с теб а другото да оставиш в дом за отглеждане ? Кое как ? Как да избере човек

И както винаги в живота , когато си на толкова тежък кръстопът , се намесва - Съдбата/Бог/Случайността/Стечението на обстоятелствата или както си щете го наречете ............
Ден някой си , клиент от Пловдив се обажда , да си докара БМВ-то за сервиз - K1200RS което след известен Пловдивски майстор е изминало цели 4км за последните 3 години.......... идва разтоварваме мотора , човека обеснява , че иска мотора да стане идеален , за да го продаде , защото вече му е тежък а той е на 65........ и вика:
Аз вече по ми се иска чопър - мисля си за R1200CL , ама има само 3 в България и само с проблеми......... обясних къде се касае проблема на CL и че 1200С е по добрия избор , независимо , че не е толкова луксозен.......... от където Стоян(клиента) ми вика: - Абе аз 1200С въм виждал веднъж на живо на един събор мина покрай мен едно Хасковско........ ами ела да ти го покажа му отговорих , отиваме в Шоурума(като той очаквал да види Хасковското 1200С) влизаме и той бетонира в момента в който видя мотора - Може ли да седна ....... след 1 мин - цената ? ............ Вторник идвам да си го взема

и после лаф мохабет за К1200RS какво как и защо и си тръгна.
Вторник - звъни ми номер(непознат) вдигам - Ало Аз съм човека от Пловдив за мотора идвам да си взема , в точно този момент при мен имаше едно R850R което си чака собственика да си го прибере и аз викам да бе идвам ей сега мотора ти е готов , сервизния лист и Фактурата ти са под седалката , всичко е сменено , обслужен , филтри свещи , мотора сме го приготвили - той нещо смрънка по телефона (аз си викам кво стана)............ спирам пред сервиза и виждам - Стоян

викам - Опа обърках чВяка както казват хасковлии........ та така Съдбата или Случайността ми предреши избора и Аз вече Официално съм собственик на - HARLEY-DAVIDSON FXDBI 2008 Street Bob
който отгоре на всичко купих на сляпо на търг (мотора нямаше FOB и Акумулатор) FOB защото мотора е keyless

и когато светна таблото: