??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’ > ??????? ?·?’?°??????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°??????????????? ?‘?’?µ? ?? ?????????? ?‘???‚?„–?’?¤?????????????????? ?·?’?°???????????????????? ?‘???‚?„–?’?¤??????? ?‘?’?µ? ?? ??????? ?·?’?«???‚?¦????? ?‘?’?µ? ?? ????? ?‘???‚?„–?’

РЕЛЕ РЕГУЛАТОРИ, електроники за мотори -производство и гаранция.

(1/80) > >>

moto_gp:
РЕЛЕ РЕГУЛАТОР-производство и гаранция.; Правя всякакви релета за мотори.Боб -катове,лодки .Релета за динамо магнети..Балкан Ява ИЖ и т.н..45лв ... 70лв..80и90 лева- 0887 467 687  -ангел                          скаип - angel_streka72

MOTOSTARS:
Днес сложих едно реле направено от Ангел бачка за сега перфектно пича ми го прати веднага щом му звъннах оказа се много точен човек даже и силиконова паста ми прати за по доброто топлоотделяне към рамата. Яд мее че чаках 1 месец сулио и пулио да ми докарат реле втора рука за F3-ката и нищо не стана. Ангеле имаш черпене от мене ако идваш към Плевен звънни (beer)

moto_gp:
Ок, ще правим всичко възможно моторите да се движат и да разшифроваме идеите на японеца.

TytoVla:

--- Цитат на: Еомер в юни 17, 2009, 12:19:04 pm ---Тази тема трябва да се направи важна!

--- Край на цитат ---

ТВЪРДО СЪМ ЗА!!!
Отдавна си търся такова реле за моя скутер Suzuki Katana AY50...
Аз го продадох скоро де... Но ще дам на новия собственик номера да се свърже и да си оправи релето.  СУПЕР!!! Как ме кефят тези неща... УСПЕХ момчета!

moto_gp:
от повреденото реле ме интересуват цветовете и броят на изводите ште ви давам насоки как да иэмервате генератор с постоянен магнит и други важни нешта

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия