.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: РЕЛЕ РЕГУЛАТОРИ, електроники за мотори -производство и гаранция.  (Прочетена 219543 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 609
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

РЕЛЕ РЕГУЛАТОР-производство и гаранция.; Правя всякакви релета за мотори.Боб -катове,лодки .Релета за динамо магнети..Балкан Ява ИЖ и т.н..45лв ... 70лв..80и90 лева- 0887 467 687  -ангел                          скаип - angel_streka72
« Последна редакция: април 30, 2014, 02:21:00 pm от moto_gp »
Активен

MOTOSTARS

• Full Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 84
  • Няма нищо не възможно
    • MOTOSTARS.INFO

Днес сложих едно реле направено от Ангел бачка за сега перфектно пича ми го прати веднага щом му звъннах оказа се много точен човек даже и силиконова паста ми прати за по доброто топлоотделяне към рамата. Яд мее че чаках 1 месец сулио и пулио да ми докарат реле втора рука за F3-ката и нищо не стана. Ангеле имаш черпене от мене ако идваш към Плевен звънни (beer)
Активен
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАЙ ИЗГОДНИЯ САЙТ ЗА МОТО ЕКИПИРОВКА И МОТО АКСЕСОАРИ !!!
 http://motostars.info/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=54

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

Ок, ще правим всичко възможно моторите да се движат и да разшифроваме идеите на японеца.
« Последна редакция: юни 17, 2009, 07:43:59 pm от sith_of_darkness »
Активен

TytoVla

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 13

Тази тема трябва да се направи важна!

ТВЪРДО СЪМ ЗА!!!
Отдавна си търся такова реле за моя скутер Suzuki Katana AY50...
Аз го продадох скоро де... Но ще дам на новия собственик номера да се свърже и да си оправи релето.  СУПЕР!!! Как ме кефят тези неща... УСПЕХ момчета!
Активен

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

от повреденото реле ме интересуват цветовете и броят на изводите ште ви давам насоки как да иэмервате генератор с постоянен магнит и други важни нешта
Активен

yamaha r-6

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

днеска ми престигна релето от ангел и сам много доволен,2 пъти ми изгарят релетата които си поръчвах от магазина.и то на по 230 лв.....този пич ангел е много точен,ас сам много доволенлл
Активен

jackrock

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 111

Има едно много голямо ЕВАЛА от мене , много точен и коректен човек !!!!  :bravisimost: :bravisimost: :bravisimost: :bravisimost: :bravisimost: и моля модераторите направете темата важна защото много хора имат такива проблеми а рядко се срещат толкова коректни и точни хора които веднага да помагат !
« Последна редакция: юли 19, 2009, 07:03:25 pm от jackrock »
Активен

sith_of_darkness

• Гост

И мен не ме интересуват, мога да си го направя сам. Но защо да няма възможност за тези които не могат, да купят реле от ангел за без пари в сравнение с тези по магазините от по 400 лв  :D

И то тези по магазините са с гранични стойности на елементите и за това горят лесно при леко претоварване на системата поради една или друга причина. Като се подберат по мощни елементи и схемата е направена като хората, няма горене  ;)
« Последна редакция: юли 19, 2009, 07:53:38 pm от sith_of_darkness »
Активен

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

поради голлемия интерес към реле регулаторите ще добавя още снимки на новите си разработки в релетата включващи мосфет управление и добавен вентилатор управляван от самия модул
Активен

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com
Активен

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

забравех да допълня,че релртата които са с индикацията и вентилатора са с цифрово управление и цената им е 90лв
Активен

lazar_markov

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2

На мен момчето ми направи реле. В четвъртак му го поръчах в събота вече беше в София. Ако имате проблеми с релето - по-добре от ново реле от него, отколкото да дадете 200 лева на японците.

Айде със здраве!
Активен

jackrock

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 111

На мен момчето ми направи реле. В четвъртак му го поръчах в събота вече беше в София. Ако имате проблеми с релето - по-добре от ново реле от него, отколкото да дадете 200 лева на японците.

Айде със здраве!

Евала на Ангел има черпене от мене :) много съм доволен !!! ЕВАЛА  :cheers: :cheers: :bravisimost: :bravisimost: А и колеги защо свалихте темата нали беше направена важна ??? Качете я пак горе
Активен

zaba

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 456
  • Кара: GSX-R 7/12
  • OFFERINGS TO THE GOD OF SPEED
    • ZABA

итере сува ме за   vfr 800 2000г цена
Активен
OFFERINGS TO THE GOD OF SPEED
SUZUKI GSXR 1200cc 5 speeds BY:

Живко

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4

Тази тема трябва да се направи важна!

Мдаааа, особено за притежателите на Хонда  ::)
Активен

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

добавям нов вид регулатор тъй като част от потребителите искат да има външно регулиране с цел постигане от тях на желаното напрежение
Активен

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

поради голямата опасност и доста разходи предизвикани при повреда на реле регулатора повреда акомулатор ЕЦМи така на татък ще проектирам ЛЦД дисплеи ,които ще показва данните напрежението с което се зарежда акомулатора за да може потребителя да наблюдава и тази стойност, която е от значение.
Активен

qmaha_r6

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 7

НЕКА ИМА ТАКИВА КАТО НЕГО ДА НИ ПРАВАТ РЕЛЕТА НА НИСКА ЦЕНА ЕВАЛА ОТ МЕН.
Активен

moto_gp

• Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • skype angel_streka72
    • nikolovshop.com

за първи път Сливенчанин ,кво става с тоя град хора много слаба активност нещо изоставаме с моторетките
Активен

Urban

• Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 365

Браво, много ми харесва начинанието!

Имам предложение, ако автора прецени, че е удачно..

Много от каращите мотоциклети са доста неуки. Не ги упреквам, но едва ли на такива ще им говори нещо, ако на екранчето се показва напрежение различно от нормата за дадения мотоциклет. Ако трябва да се направят нещата максимално практични, то най-добре е при монтажа на релето, да се дефинират някои основни парамеръра за мотоциклета и ако се прецака нещо просто, на индикатора да 'светва'  голямо ERR, ако трябва и червена лампичка, за да може да привлече вниманието по-успешно.

Примерно:
Светва червен диод, запищява зумер и до него четем на дисплея напрежението, което е извън норма (по-високо или по-ниско). Параметрите може да се настройват с dipswitch превключватели при монтажа...

По правилото 'Нахрани кучето и не пипай апаратурата' вероятно ще се получи оптимален резултат. Съмнявам, че повечето мотоциклетисти могат да кажат дали променливо напрежение от генератора 90 Волта, е в норма или не... и т.н.

Ако поста ми не е полезен, да не се взима под внимание (за протокола)!
 O0

Активен

Страницата е създадена за 0.175 секунди с 25 запитвания.