.:: www.MotoForum-BG.coм ::.

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Новини:

Автор Тема: SUZUKI или YAMAHA ???  (Прочетена 341156 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

MX13

• инж. Мартин Тошков Василев
  • Administrator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 2689
  • Кара: yz250/RGV250/GSXR1100 '88/GSXR1100 '92/ GSXR711Turbo /TL1000R /RS250 /RD250 /ES175-2 /ES250
  • работя в ZM-PerfOrmance Варна
    • www.motoforum-bg.com
Re: SUZUKI или YAMAHA ???
« Отговор #20 -: ноември 28, 2007, 08:14:10 pm »

Хаахха Най-вече Скоростната котия догарва цялата мелодия ;)
абе аз ли не мога да чета или те можеш да пишеш?
та по въпроса със скоростите като чак толкова много разбираш я ме светни какво толкова сте чупили и на какви мотори(модели на ямаха) че май съм доста бос !!!
явно много мотори си отварял и ремонтирал ,щом така усърдно се мъчъш да ни обедиш че ямахите трошели СКОРОСТНИТЕ СИ КУТИИ!!!!!
надявам се че си отварял и двигатели в които има не само вариатори,ремаци и ролки!(ако си отварял и такива изобщо)
Активен

vladko

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #21 -: ноември 28, 2007, 08:18:33 pm »

аххахах Тука ще си замълча .. NIke Ако иска може да даде ти отговори на Въпроса ;) а3 само ще се посмея  ;D ;D ;D
Активен
StunT Riding Is Not a Crime !! ShuMen Bikers For Life !

C1ra

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 32
« Отговор #22 -: ноември 28, 2007, 08:58:58 pm »

Много ти е забавно нали особено като уприличите Yamahata с музикален инструмент!!! Ама така си е работата на двигателяи е песен за ушите !!!  :) :) :)

Не съм го оприличил бе Бате  то си е тяхно производство , загледай се то си пише :)
Активен

Nike

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 26
« Отговор #23 -: ноември 28, 2007, 09:22:19 pm »

Аве стига с тая скоросна кутия ве аз споменавам ли за проблемите на сузукитата да не забравяме 4е има и грамнали  ;D
Активен

RaIcHeTy

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 387
« Отговор #24 -: ноември 28, 2007, 11:52:21 pm »

Не спорете!Всички си имат недостатъци. :-\
Като децата сте,ще я махна тая тема накрая >:(
Активен

RaIcHeTy

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #25 -: ноември 29, 2007, 12:08:02 am »

Мойте момчета не си кривете душата!!!YAMAHA станаха сериозна конкуренция през последните години,спор няма!Без сърказъм ако обичате. :o
Пак казвам,целта не е да се заяждате,а да давате компетентни мнения!Ако не можете,ще бъдете засрамени от една мацка  :-*  :P  :P  :P! (базик)
Активен

C1ra

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #26 -: ноември 29, 2007, 12:55:57 am »

Ех добре че Бетовен не е свирил на синтезатор Yamaha ,че иначе нямаше да види такива хонурари или най-малкото световна слава ;)  8) 8) 8)
Активен

vladko

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 21
« Отговор #27 -: ноември 29, 2007, 01:40:06 am »

Въъииии Колко си Лоша :) 8)
Активен
StunT Riding Is Not a Crime !! ShuMen Bikers For Life !

C1ra

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #28 -: ноември 29, 2007, 01:50:37 am »

Въъииии Колко си Лоша :) 8)

Аааамаха Владко прекаляваш вече ептен на игрална площадка го обарна тоя форум , съобразяваи се малко.. ( и тука в тоя момент ти намигам  ;) )
Активен

MotoRider

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
  • YZF R1 the best :)
« Отговор #29 -: декември 06, 2007, 05:26:15 pm »

Погледнете успехите на двете фирми тази година в Супер Байка, там ясно си проличава кой има по добри мотори в момента - YAMAHA.
Активен

MX13

• Administrator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
  • Кара: yz250/RGV250/GSXR1100 '88/GSXR1100 '92/ GSXR711Turbo /TL1000R /RS250 /RD250 /ES175-2 /ES250
    • www.motoforum-bg.com
« Отговор #30 -: декември 06, 2007, 07:13:15 pm »

на черното бяло се мъчат да кажат!!!
когато фактите говорят и боговете  :-X
Активен

BERIK

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #31 -: декември 07, 2007, 03:03:46 pm »

Незнам кой точно е по-добър от двата, но като се има в предвид успехите на Р1 за последната година във Супер Байка е видно, че тя е наистина един изумителен мотор. Давам гласа си за Р1. Аз лично карам Ямаха и съм мн доволен от нея като цяло.
само немога да се светна какво общо имат моторите от Superbike със серийните?(а може би че и двата вида мотори се движат на две колела?) ;D ;D ;D
Активен

MotoRider

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 8
  • YZF R1 the best :)
« Отговор #32 -: декември 08, 2007, 09:57:21 am »

Незнам кой точно е по-добър от двата, но като се има в предвид успехите на Р1 за последната година във Супер Байка е видно, че тя е наистина един изумителен мотор. Давам гласа си за Р1. Аз лично карам Ямаха и съм мн доволен от нея като цяло.
само немога да се светна какво общо имат моторите от Superbike със серийните?(а може би че и двата вида мотори се движат на две колела?) ;D ;D ;D
С този твой пост само ми показваш колко си некомпетентен на тема мотори и мото спортове.
Активен

BERIK

• Newbie
  • *
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 4
« Отговор #33 -: декември 08, 2007, 06:05:40 pm »

С този твой пост само ми показваш колко си некомпетентен на тема мотори и мото спортове.
щом казваш няма да споря - ти знаеш най-добре кой какво знае и от какво разбира  ;D ;D ;D
Активен

Suzukik7

• Sr. Member
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 174
« Отговор #34 -: декември 20, 2007, 09:33:05 pm »

Кви са тея йоники и глопости не ги обиждаи така тея цигулки бе момче тожа е наи хубажия мотор яамаха.За6тото скоростите са страшни не се 4уват,саединитела са6то само за кафета става и наи сетне макар и чак 2002 са измислили 4е има инжекций са я сложили оба4е каква е тя карборатор с дюзи хахахахахахха немога да спра и някои пат се пада мноо як мотор.Ама жече от 2004 уж биват маи
Активен

MX13

• Administrator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • www.motoforum-bg.com
« Отговор #35 -: декември 20, 2007, 09:39:13 pm »

Колега да не си гладен че доста букви ядеш!
ти на колко ямахи си строшил скоростите и съединители?
знаеш ли че на Р1то от 98 е мотора с един от най-яките съединители,я вземи за пример срадовете на това викам кофти съединител аз!
макар че мотора е готин даже най-готиния в класа си за годините!
Активен

RaIcHeTy

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #36 -: януари 17, 2008, 11:09:33 pm »

Не искам да споря,но честно казано не съм виждала YAMAHA да прави по хубав старт от SRAD и то за тези години точно!
Активен

MX13

• Administrator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
    • www.motoforum-bg.com
« Отговор #37 -: януари 18, 2008, 02:08:59 pm »

1во здравей,радвам се пак ни пишеш!!!
второ явно не си виждала FZR 1000 и как разцепва СРАДОВЕТЕ,виждал сам и 900рр '96 как бие срад99,старта е много важен и само 30-40 процента зависи от мотора,дали е дълъг тежък и нисък,срада е къс и топчест което води до значително по-труден старт,предимството му е че слаб и няма много въртящ момент в ниските си обороти,което спомага за старт-а!!!
 раликата между К1,К2-К4 и Р1-те е точно в това че:
сузукитата са по ниски и по-дълги с и значително по-мощни в високите,доста по-слаби в ниските си обороти,а Р-ките за по-високи,по-къси(което е голямо преимушество в завоите) с много по-голям въртящ моммент още при 4-7000 оборота(труден старт)
Активен

RaIcHeTy

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Неактивен Неактивен
« Отговор #38 -: януари 18, 2008, 09:29:13 pm »

FZR 1000 е по-тежък от Srad-a,което може би му помага в това отношение!Но искам да отбележа,че това че Yamaha е по-силна от ниските само вреди за старта,защото много се изправя!За това кой е по-добър в завоите не мога да кажа,защото НЕ КАРАМ мотор,нали така!Но наистина без да искам да споря,според това което съм виждала !КАТО ЦЯЛО!,а не някакви единични случай,Suzuki прави по добър старт от Yamaha!Но според мен по-голямата философия е в това кой кара!Това е моето некомпетентно мнение! :o
Активен

ИЖ ю5

• Jr. Member
  • **
  • Неактивен Неактивен
  • Публикации: 23
« Отговор #39 -: януари 19, 2008, 11:40:55 am »

Абе като гледам в бокса доста по-често влизат СРАД-ове от ямахи,така че и надеждността не е на последно място!
Активен

Страницата е създадена за 0.139 секунди с 24 запитвания.