Здравейте колеги,
за сега никой не е поствал нищо в тази част от форума може би защото болшинството от нас сме под 35 годинки,както се кава "още ни кипи кръвта",кой по състезания,кой за кеф,кой за слава и чалъми,но е ФАКТ че моторите които караме не са от този вид!
За мен всички мотори си имат тръпка ,поради това реших да пост-на това тука!
Бих желал да ви попитам(всички от форума),сигорен съм ,че все някъде някога чопър или къстъм или мотор от тип "БРЪСНАРСКИ СТОЛ" ви е направил впечатление,та да се върна към въпроса,а именно :
КОЙ Е ТОЗИ МОТОР И С КАКВО ВИ ВПЕЧАТЛИ?
Веднага ще споделя с вас за моите фаворити:
1 V-MAX 1200cc-това най-бързо ускоряващият бръснарски стол който някога съм карал и виждал

много много силен мотор чувството е като на ZZR1100 неограничена сила която е доста трудна за контролиране,неимоверно кефа е много голям,и не само защото когато го карах бях го подценил ,защото такмо слизах от Р1то си (което бях омагьосал много ,но това др тема),а защтото мотора е доста рязък и върви яко
2 VTX 1800 V2 1800cc абе то има доста коли с по малък двигателлллллл

мотора има много яка стъпка направо усещаш буквално всеки такт !!!!
3 WARRIOR на YAMAHA просто много ми харесва външния му вид(никога даже не сам се и качвал)
колеги моля ви да споделите ако имате подобни впечатления или просто така,благодаря ви предварително!!!