Автор Тема: Черна хроника - ИНФО  (Прочетена 51809 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Публикации: 1079
    • пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
Черна хроника - ИНФО
« -: февруари 09, 2009, 11:09:22 pm »
Колеги,

нека в този форум споделяме не само за черните моменти по пътищата, а и за това как можем да помогнем те да намалеят.

Тук е мястото и за теми със зов за помощ на хора пострадали при инциденти.

Искренно се надявам този форум да остане празен, да няма никой какво да сподели тук ...

Здраве и Късмет на всички,
motoforum team.

Неактивен deathstroke

• Sr. Member
  • Публикации: 177
  • GO FAST .... OR GO HOME !!!
Re: Черна хроника - ИНФО
« Отговор #1 -: октомври 30, 2011, 08:52:39 pm »
за съжаление няколко пъти станах пряк свидетел на фатален инцидент и в 90 процента от случаите момчетата които загинаха бяха с доста остарели мотори ,лошо поддържани със стари гуми което за мене лично е чиста лудост да се кара пистов мотор със едни гуми по три четири сезона , и отделно тези хора просто караха на предела на възможностите тези 15-20 годишни мотори и то по нашите софийски булеварди между нескопосаните ни шофьори , то не че и чисто нов да ти е мотора си застрахован но поне си сигурен че няма да ти се разпадне кормилото примерно или да ти падне степенката и т.н. затова призовавам младите и имащите голям мерак моторджии не давайте газ до дупка в града на сляпо защото няма да спечелите нищо , по добре съберете пари и отидете да карате на писта Серес която е на 250 км от София , аз ходих с мотора ми на ход до пистата спах на хотел две нощувки 60 евро карах два дена 100евро общо , и така няколко години като последно ходиме с буса на мой приател и дори спахме в него , повярвайте ми и с 600 лева може да се направи това цялото нещо ,но за сметка на това не мога даа ви опиша кефа от преживяното , без таксита жени шоферки кучета каруци лош асфалт и т.н. само ти и мотора ти айде сега давай газ , ! Помислете живота и здравето са най важни не рискувайте излишно и не пестете пари за гуми екипи и местонахождение за каране !!! само да се бех чул преди 10 години  :D :D ;)
FUCK KAT

Неактивен yulian_dimov

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 17
« Отговор #2 -: януари 11, 2012, 09:32:40 pm »
 Zdraveite. Az ne sam staval priak svidetel na katastrofi s motori , no spored men problema ne e vav starite mashini a v zatkormilnoto ostroistvo. Iskam da spodelia che i az se odarix s motora si liatoto na 2011 god. i darja da spodelia che za tova sam si vinoven samo az. Slava bogu se razminax  s izgariania i ojulvania. Edin mesec ne mojax da se kacha na motora. I triabva da vi kaja che ot kakto stana tova karaneto mi se promeni. Viarno e che kolite i kamionite ne paziat v nashta darjava i po niakoga sam vijdal kak narocho se prechkat. Taka se poluchi pri men no tova e druga tema. Patuvam za Garcia vsiaka godina i triaba da vi kaja che po magistralata  liavata lenta e pochti vinagi svobodna i minavat strashno mnogo motori no xorata ot dvete strani imat mozak da se paziat. Tuk v Balgaria mnogo riatko se sreshtat takiva hora. POJELAVAM NA VSIKI ROKERI BEZ AVARIINO KARANE  I NE BARZAITE MOTORAT VINAGI STIGA PO BARZO OT KOLA :)

Неактивен hamann_gvs

• Full Member
  • Публикации: 84
  • Кара: Вече нищо
« Отговор #3 -: февруари 03, 2012, 03:17:04 pm »
Внимание му е майката

Неактивен ston_cold70

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 28
  • Кара: cbr f-3
« Отговор #4 -: март 20, 2012, 08:32:09 am »
Здравейте! Колкото и да внимаваш все ще се намери някой некадърник да те отнесе средата на декември2012 в град Козлодуй некадърни сотаджии състезатели удариха хонда сивик момчето е наш колега мотористче едва оцеля сега се мъчат да го възстонавят в съзнание е но има проблеми с краиниците дано се оправи момчето та ако имате път към наше село много внимаваите с колите на разни охранителнли фирми те не знаят какво е това правилник за движение по пътищата а зе стъкалцата дето запълват дупките в ъглите на колата дето ние им викаме мигачи изобщо не са и чули

Неактивен ivchotr

• Hero Member
  • Публикации: 8343
  • E няма такъв кеф!
  • Кара: Suzuki GSX 1100 E
« Отговор #5 -: октомври 25, 2012, 05:57:30 pm »
Не ми се отваря нова тема. Днес май някакъв скутерист беше дал фира покрай строежа до борса "Къро" в Дружба, София. Бяха затворили отсечката от борсата до виадукта към летището. Имаше бая патрулки, линейка, май завиха някого с чаршав. Повече от час стоя затворен пътят. Доколкото успях да видя, колегата е ударен от някакво бусче, на което на предния капак имаше доста дълбока следа. Там пътят е еднопосочен, та чак не вдявам какво е станало. Скутерът или е изскочил ненадейно на пътя от строежа или фирмите наоколо, или шофьорът е блял някъде.
Why do you think I ride alone?
Cause you don't know about it anymore.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

Неактивен Moni

• Hero Member
  • Публикации: 874
  • Кара: XL 700
« Отговор #6 -: октомври 25, 2012, 08:01:57 pm »
:Днес май някакъв скутерист беше дал фира:.Ей тва беше гадно,абе ства въпрос за човек не за печено.

Неактивен ivchotr

• Hero Member
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #7 -: октомври 25, 2012, 08:31:20 pm »
Естествено, че става дума за човек. Като казах скутерист, си спестих да обяснявам за моторист, който кара мотоциклет с малка кубатура и без предавки. А дали е дал фира не съм сигурен, така ми се стори. Нали затова питам, ако някой знае нещо, да казва. В крайна сметка всички ще дадем фира, ще се споминем. ще ритнем камбаната, ще предадем Богу дух или просто ще умрем. И да те притесняват тези неща, отърване няма. Ами поне да имаме късмета да се радваме повече време на живота, докато някоя блейка не ни размаже някъде.
I think you all oughta get back on your bikes and go out and ride the highway until you remember what riding's all about.

Неактивен ilian

• Full Member
  • Публикации: 62
« Отговор #8 -: април 14, 2013, 07:22:56 pm »
Ако си НЕнормален... Aко всички ти казват,че ти хлопа дъската... Aко ти скърца дюшемето и от време на време те пере тока... Aко жълтата книжка ти е личен документ...- Копирай това на профила си ! Ти не си сам !! Много сме !!!..

Неактивен tomahouk

• Hero Member
  • Публикации: 872
  • Кара: HONDA CBR 900 RR
« Отговор #9 -: април 14, 2013, 08:48:27 pm »
Мир на праха му. Вече по пътищата не е за каране, има всякаква измет по тях.

Неактивен ivchotr

• Hero Member
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #10 -: април 14, 2013, 10:14:29 pm »
Жалко за човека. Тия турци не стига, че не могат да карат, ами от години шарят из цяла Европа.

Неактивен ilian

• Full Member
« Отговор #11 -: април 15, 2013, 11:55:46 am »
Човека него познавам,този участък от В.Търново е нещо страшно и с кола те хваща страх,като ги видиш тези железа да се насмели по завоите.
Ако си НЕнормален... Aко всички ти казват,че ти хлопа дъската... Aко ти скърца дюшемето и от време на време те пере тока... Aко жълтата книжка ти е личен документ...- Копирай това на профила си ! Ти не си сам !! Много сме !!!..

Неактивен ivchotr

• Hero Member
  • E няма такъв кеф!
« Отговор #12 -: април 15, 2013, 07:46:47 pm »
Отсечката от хлебозавода до пътния възел е дупка до дупка. Не се учудвам, че тираджията е свил нанякъде. Лошото е, че не е гледал какво прави. Тия в Турция ги изкарват с камионите на някоя права отсечка в Диарбекир и ако не излязат от пътя им дават книжките.
Преди доста години, по времето на СОЦ-а, ми разправяха за един случай, когато наш тираджия става свидетел как някакви турци с лека кола блъскат пешеходец в някакво село покрай Свиленград. Блъснали човека и въобще не спрели, ами тръгнали към Русе. Нашият с камиона по тях. Иначе пътувал за София. Та ги стигнал някъде преди Русе и директно с камиона отгоре им. Направил ги на пестил, изчакал да дойде милицията и се предал, обяснявайки защо ги е размазал. Колко е вярно не знам, но и преди съм разправял, как аз съм с бойна машина, а мангалът се опитва да ме изпреварва посред нощ в мъгла, която е толкова гъста, че не се вижда къде е муцуната на БТР-а. Е ми повече едва ли му е идвало на ум да прави такива глупости  :violent:
Видите ли турска регистрация - стойте далече.

Неактивен ilian

• Full Member
« Отговор #13 -: април 16, 2013, 09:12:44 am »
Този участък сега е изкърпен и е добре,и там раздават голямата газ да наваксат през БГ. и не без извесните присовски завои дерето го направиха като пракинк,все се мятат там,който минава по този участък очите на 6.