Как се качват картинки във форума... Има вече подобни теми с подробни обяснения, но аз пак ще дам обяснение с картинки, за тези който ги МЪРЗИ да се разровят из форума...
1-вариант.. Като си напишете мнението от долу под него има опцията
' допълнителни опции... ' Като го натиснете излизат няколко опции. Вас ви интересува
'Прикачи:' и чрез
'разлистване' прикачвате файла си, до 512 кб и до 5 файла и тя (картинката) излиза в умален вариант като подпис под мнението ви и който иска да я погледне в цял размер трябва да я увеличи като просто я натисне с курсора...
Ако имате по-голяма картинка от 512 кб и точно нея искате да поставите, ще трябва да и намалите размера. Може с десетки програми, всеки има пейнт вграден в уйдоуса си, научете се да му използвате опциите...
2-вариант: Качване на картинка от линк..
Картинка може да се качи директно от линк от интернет или от картинка от компютъра ви, който ще трябва да качите в интернет, за да може да я публикувате в този вариант... (както съм качил по-горе поставената от мен картинка)
Под вариант а) Качване директно от линк: Ако намерите снимка директно излязла на екрана ви от интеренет.

Просто копирате адреса и от адресната лента отгоре и я поставяте чрез опцията 'вмъкни изображение' :

Когато я натиснете тази опция на текстовия ви прозорец се появява следния код:

И курсора с за писане ви мига по средата м/у 2-те скоби по средата и там копирате линка на изображението и сте готови.

Като публикувате поста картинката ви излиза в цяр размер заедно с него
Под вариант б) : Когато видите картинка публикувана по горе посочения начин в някой форум или е част от страница в интернет (няма как да и копирате линка, защото е цял сайт, а не отделна картинка ) Тогава в/у картинката натискате с дясното копче на мишката и избирате опцията
'копирай адреса на изображението' (забележка: тази опция се казва така при използвания от мен браузър мозила фаярфокс и то на български език. Другите браузъри са подобни и опцията има подобно име и се използва по същия начин).. След като копирате адреса на картинката я поставяте чрез горепосочения
'Под вариант а)'
Под вариант в) Когато имате картинка на компютъра си и искате да я качите по този начин: За целта трябва да я качите първо в интернет... Аз ползвам следния сайт за това:
http://picbg.net/login.php Като влезете в него, чрез опцията 'разлистване' си прикачвате до 3 картинки едновременно, като ограничението е 2,5 МБ

Естествено като изберете файловете си и натискате опцията
' Качи Сега! ' и ви излиза следното:

От текста посочен със стрелка копирате адреса и го поставяте след това чрез
'Под вариант а) 'Използвани програми за този пост:
Microsoft Paint ,
Mozilla Firefox И
http://picbg.net/login.phpАко и сега не можете да си се оправите, значи компютъра не е за вас