Говорилня > Черна хроника

Черна хроника - ИНФО

<< < (3/3)

ivchotr:
Жалко за човека. Тия турци не стига, че не могат да карат, ами от години шарят из цяла Европа.

ilian:
Човека него познавам,този участък от В.Търново е нещо страшно и с кола те хваща страх,като ги видиш тези железа да се насмели по завоите.

ivchotr:
Отсечката от хлебозавода до пътния възел е дупка до дупка. Не се учудвам, че тираджията е свил нанякъде. Лошото е, че не е гледал какво прави. Тия в Турция ги изкарват с камионите на някоя права отсечка в Диарбекир и ако не излязат от пътя им дават книжките.
Преди доста години, по времето на СОЦ-а, ми разправяха за един случай, когато наш тираджия става свидетел как някакви турци с лека кола блъскат пешеходец в някакво село покрай Свиленград. Блъснали човека и въобще не спрели, ами тръгнали към Русе. Нашият с камиона по тях. Иначе пътувал за София. Та ги стигнал някъде преди Русе и директно с камиона отгоре им. Направил ги на пестил, изчакал да дойде милицията и се предал, обяснявайки защо ги е размазал. Колко е вярно не знам, но и преди съм разправял, как аз съм с бойна машина, а мангалът се опитва да ме изпреварва посред нощ в мъгла, която е толкова гъста, че не се вижда къде е муцуната на БТР-а. Е ми повече едва ли му е идвало на ум да прави такива глупости  :violent:
Видите ли турска регистрация - стойте далече.

ilian:
Този участък сега е изкърпен и е добре,и там раздават голямата газ да наваксат през БГ. и не без извесните присовски завои дерето го направиха като пракинк,все се мятат там,който минава по този участък очите на 6.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия