Говорилня > Черна хроника

Колкото и да внимаваш...

(1/6) > >>

radd_KO:
Здравейте. Чудех се дали да пусна тази тема но след поредната гадна болка при опит да си събуя чорапите, една майна по адреса на човека отговорен за това, едно голямо благодаря, че се разминах по можеби най - лекия възможен начин и три мастики, реших да споделя за случката която ми се случи с надеждата некой от "батманите" да земе да я прочете и да се замисли преди да намота масура докрай. Та накратко: покарах малко с едни познати, като още отначалото ги усетих че не са много надеждни след като почнаха да се изпреварват кой от каде намери. Реших да го давам по внимателно и през целия път си кротех последен. Накрая спряхме да си кажеме чао, първия мотор тръгна, втория мотор тръгна, аз тръгвам трети карам с около 40 напълно праволинейно и след незнам 100 метра може и по малко усещам много силен удар озад и страшен шум на трошаща се пластмаса единственото което видях беше небе и падам мисля че по гръб щото едвам станах от асвалта с ужасна болка в кръста. В бърза помощ ме снимаха и казаха че е е само натъртено(благодарен ще съм ако споделите за някакво мазило че се движа като робокоп а докторите не беха много разговорливи). Постоянно ми се върти в главата колко по зле можеше да завършат нещата. Така, продължаваме напред, дано некои хора да си извадят поука от случката, аз си извадих. До сега се пазех само от четириколесни МПС, вече ще се пазя и от двуколесни.

Дидо_:
Познати,ама май не много познати съдейки по думите ти..Не,че има гаранция,но в последно време много взех да внимавам с кого карам.Обикновено с група почват изпълнения за съжаление...И на масови събирания все тоя страх имам-някой да не се натресе изотзаде,просто се чувстваш беззащитен някак си,щото почти нищо не можеш да направиш,колкото и да се кьориш в огледалата.И да го видиш,все тая-едва ли ще може да избягаш..
Със съжаление за случката и дано се оправиш бързо,Рад!
А към всички колеги:Много много внимателната трябва да го даваме,ОСОБЕНО в група,където всеки е по-по-най...Особено в град и населени места,нека да караме БАВНО!Колкото и да е трудно да караш бавно ракета 150 коня,нека не забравяме,че имаме огромна отговорност най-вече към другите!!!

ХХХ:
А на тоя дето те е ударил с мотора има ли му нещо......? Препоръчвам ти балсам "911", върши много добра работа и струва 5-6лв тубичката, има различни видове и трябва да избереш най-подходящия за твоя случай. Ако след известно време болките или неразположението не отшумяват, а все пак нямаш счупено намери читав рехабилитатор/кинезитерапевт и си направи един курс масажи.

sev80:
Натъртеното боли почти колкото счупеното,стискай зъби :).От каране в групи съм се нагледал на какви ли не чудесии.Последната,караме 5 мотора с около 140-150,аз първи,след един завой видях един тир с дърва да маневрира и реших да намаля,не че нямаше място,но все пак-да съм сигурен.Обаче задния не видя стопа ли,не отчете спирането изобщо,разминахме се с разлика около 100 км/ч ,само ме докосна нещо по слайдера .Трябва доста да се избира с кого да караш

китан:
първо си вземи още едно мнение от друг лекар и ако съвпада с първото,чак тогава,мазила и терапия това винаги при травма.никакво доверие на лекарите и те са хора и бъркат елементарни неща.

за натъртеното народа е казал,на колкото години си толкова дни ще те боли.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия