ОБЯВИ > Продава

ПРОЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПУБЛИКУВАШ !!! - КАК СЕ ПУБЛИКУВАТ ОБЯВИ В РАЗДЕЛ ПРОДАВА !!!

(1/3) > >>

sith_of_darkness:
Как се публикуват обяви в раздел ПРОДАВА !!!
Поради безразборното и некачествено публикуване на обяви в раздела ще обясня как става това !

Обявата ви трябва да бъде изчерпателна с всички необходими данни в нея за да няма по 10 страници с въпроси в нея.
Ако не искате да ви питат в обявата, а публикувате само за да ви търсят на скайп или по GSM, напишете го.
В колонката с профила на човек, която се появява с публикациите му се изписва и местонахождението на потребителя. Моля не питайте по 1000 пъти от къде е защото става смешно.
Ако на някой вече не му е валидна обявата да напише, че вече не е такава, а да не чака по 3 месеца някой да пита нещо и тогава да напише, че не е валидна.

Ще добавям още изисквания за в бъдеще...

sith_of_darkness:
За копиране на линк към обява в мобиле:

Ако се копира само адресната лента като натиснеш линка се появява  само основната страница на сайта.
Линк на обява в мобиле се копира като преди да се влезе в нея се натиска в/у обявата с дясното копче (контекстно меню) и се натиска опцията 'копиране адреса на връзката' или подобни за различните видове браузъри.

Линк на снимка в мобиле е аналогично, в/у снимката (вече влезнали в обявата) с дясното копче и 'копирай адреса на изображението' и след това се поства като обикновена снимка чрез опцията 'вмъкни изображение'

sith_of_darkness:
Как се качват картинки във форума... Има вече подобни теми с подробни обяснения, но аз пак ще дам обяснение с картинки, за тези който ги МЪРЗИ да се разровят из форума...

1-вариант.. Като си напишете мнението от долу под него има опцията ' допълнителни опции... '
Като го натиснете излизат няколко опции. Вас ви интересува 'Прикачи:' и чрез 'разлистване' прикачвате файла си, до 512 кб и до 5 файла и тя (картинката) излиза в умален вариант като подпис под мнението ви и който иска да я погледне в цял размер трябва да я увеличи като просто я натисне с курсора...
Ако имате по-голяма картинка от 512 кб и точно нея искате да поставите, ще трябва да и намалите размера. Може с десетки програми, всеки има пейнт вграден в уйдоуса си, научете се да му използвате опциите...2-вариант: Качване на картинка от линк..
Картинка може да се качи директно от линк от интернет или от картинка от компютъра ви, който ще трябва да качите в интернет, за да може да я публикувате в този вариант... (както съм качил по-горе поставената от мен картинка)

Под вариант а) Качване директно от линк: Ако намерите снимка директно излязла на екрана ви от интеренет.

Просто копирате адреса и от адресната лента отгоре и я поставяте чрез опцията 'вмъкни изображение' :Когато я натиснете тази опция на текстовия ви прозорец се появява следния код:И курсора с за писане ви мига по средата м/у 2-те скоби по средата и там копирате линка на изображението и сте готови.

Като публикувате поста картинката ви излиза в цяр размер заедно с него  ;)

Под вариант б) : Когато видите картинка публикувана по горе посочения начин в някой форум или е част от страница в интернет (няма как да и копирате линка, защото е цял сайт, а не отделна картинка ) Тогава в/у картинката натискате с дясното копче на мишката и избирате опцията 'копирай адреса на изображението' (забележка: тази опция се казва така при използвания от мен браузър мозила фаярфокс и то на български език. Другите браузъри са подобни и опцията има подобно име и се използва по същия начин).. След като копирате адреса на картинката я поставяте чрез горепосочения 'Под вариант а)'Под вариант в) Когато имате картинка на компютъра си и искате да я качите по този начин: За целта трябва да я качите първо в интернет... Аз ползвам следния сайт за това: http://picbg.net/login.php Като влезете в него, чрез опцията 'разлистване' си прикачвате до 3 картинки едновременно, като ограничението е 2,5 МБЕстествено като изберете файловете си и натискате опцията ' Качи Сега! ' и ви излиза следното:От текста посочен със стрелка копирате адреса и го поставяте след това чрез 'Под вариант а) '

Използвани програми за този пост: Microsoft Paint , Mozilla Firefox И http://picbg.net/login.php

Ако и сега не можете да си се оправите, значи компютъра не е за вас  >:(sith_of_darkness:
Още няколко неща ми направиха впечатление:

Пускане на обяви за продажба без снимки... Не правете така, моля ви...

Давате телефони на продаващия да ви се обади, е толкова да сте стиснати.. То криза, криза, ама вашето...  :fireinahole:

Питате нещо по обява, като автора има 1-2 поста и не е влизал във форума от много време. Обикновено тези хора са влезнали във форума само за да пуснат определена обява и си оставят телефони. Обаждайте се, не питайте в темите...

MX13:
Темите които ще се залепват, ще се заплащат 10лв. за частни лица за срок от 60дни, 40лв. за фирми рекламиращи своята дейност за срок от 60 дни.

Всеки който иска да залепи Обява в раздел продава ще трябва да стпазва това правило, за връзка Моля използвайте ЛС към мен или към Админа.

Залепването на обяви не спазавщи горното условие е абслолютно забранено!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия