Не пише, щото ще стане грозно

Много вярно!

Не пиша, защото темата е поредната глупост. Пламенчо много иска да кара мотор, но подхожда по най-левашкия възможен начин - всеки път намира евтини боклуци в избено-щайгов вид, които са си "изпели песничката". Мисли си, че може да ги стегне и резултатът ВСЕКИ ПЪТ е няколко месеца мъки и после тема "Вижте новата ми машинка"...
Какво да му напишеш на такова, освен да го вземеш на подбив? Разбирам, че почти всички са тръгнали от тая гара, но рано или късно всеки си е научил урока. Пламен упорито си вярва, а ние му четем поредната глупост и даваме от мъдри по-мъдри акъли.
Няма смисъл...
Също така не съм съгласен, че разумността се придобива с каране. Или я имаш, или я нямаш... Карането е трупане на опит, който те предпазва донякъде от неразумни постъпки, но не винаги. За мен няма значение дали ще карам 50 кубика или 1500 кубика, защото всеки мотор е различен, както и всеки нов сезон е различен. Всяка пролет аз се качвам на мотор все едно никога преди не съм карал, а карам от дете...
Никога не се доверявам на мотора, на гумите и на настилката. НИКОГА!!!
Никога не съм падал, освен в спряло положение, забравяйки да пусна степенката. Опит, който трябваше да придобия, но фактът, че ми се случи 2 пъти означава, че не съм си научил урока.
Направих си само изводи, но това изобщо не означава, че няма да ми се случи пак.